Social Icons

donderdag 13 februari 2014

Naast polsbandje ook stempel tijdens uitgaan en carnaval

Kantoorstempels.nl, stempels voor de horeca


Wat is nu eigenlijk de juiste oplossing voor de Horeca om voor jongeren onder de 18 jaar geen alcohol te laten drinken?

 Een polsbandje in combinatie met een stempel op je hand als je  in een horecagelegenheid een drankje wilt bestellen. Op die manier moet het risico op misbruik met de polsbandjes worden beperkt.

In het plaatsje Huissen wordt dit toegepast met carnaval. Als de proef bevalt, kan het systeem in de toekomst worden gebruikt tijdens het weekend en carnaval. Het is erg druk in de kroegen tijdens carnaval, om deze controle zo goed mogelijk te laten verlopen is deze methode in het leven geroepen.

Deurbeleid
Horeca stempel voor handen jongerenSinds 1 januari 2014 is de leeftijd voor het kopen van alcohol om hoog gegaan naar 18 jaar en ouder. Om een streng deurbeleid te voorkomen, is het systeem met polsbandjes in combinatie met stempels een uitkomst.

Iedereen die aan de bar een drankje wil bestellen, moet een polsbandje dragen. Jongeren krijgen een ander kleur bandje dan ouderen.
Kantoorstempels.nl heeft speciale stempels ontwikkeld met de beste bijpassende inkt van Stazon.
U kan gratis dit ontwerp personaliseren door uw naam van het cafe, de disco, de kroeg, de vereniging, de club te veranderen. Kies daarbij een inktkussen van Stazon uit. Deze zijn te verkrijgen in vele kleuren, voor de verschillende dagen.
Nog meer informatie: DHW 1 januari 2014
Informatie over de horeca houten handstempels
En nog informatie over de bijhorende inktkussens van Stazon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.