Social Icons

maandag 9 februari 2015

Stempels laten maken in alle maten en soorten

Stempels laten maken in alle maten en soorten. 
Stempels zijn niet ouderwets maar worden in 2015 nog veel gebruikt. Denk bijvoorbeeld eens aan het veelvuldig een handtekening zetten. Er worden veel stempels met handtekeningen hiervoor gemaakt.

Eenvoudig en een helpende hand om orde te scheppen in je boekhouding, gebruik een stempel met lijn raster of  alleen de tekst geboekt, gefactureerd met of zonder datum.

Erg handig is een standaard formulier dat afgemaakt kan worden met verschillende stempels bijvoorbeeld van artsen en specialisten.

Waarom stempels gebruiken?
Stempels worden gebruikt om een extra cache toe te voegen aan je documenten. Een extra waardebepaling of het toepassen van wettelijke formaliteiten. Een hypotheek aanvragen dat doe je met een werkgeversverklaring van de onderneming waar je werkt beslagen met een bedrijfsstempel.

Bij Kantoorstempels.nl zitten de specialisten die graag willen adviseren en bijstaan voor het kiezen en maken van de perfecte stempel voor alle toepassingen. Laat je adviseren en maak geheel gratis je eigen stempel(s) online op. De volgende dag staan ze al op je bureau.

Bestel hier: Stempels laten maken bij Kantoorstempels.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.