Social Icons

donderdag 5 september 2013

Antibacteriële Microban Stempel

Anti bacterial stempels laten maken Microban technologie is ingebouwd in de serie van de Colop stempels. Colop heeft alleen een licentie hiervoor, in Europa.

Colop Classic Line
De Classic Line producten worden standaard uitgevoerd met Microban antibacteriële bescherming. 
Knop en het kapje bevatten de Microban bescherming.

Colop Printer Line.
Naast de gewone en de Green Line Printer is er nu ook de Printer Microban 10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60. Beugel en tekstvenster stempels is uitgevoerd met Microban antibacteriële Technologie.

Waarom Microban en hoe werkt het?

Microban voorkomt de celdeling van micro organisme op de stempels bij veelvuldig gebruik door verschillende mensen. Het voorkomt niet alleen de celdeling maar dood ook de bacterieen. Door de Microban technologie wordt een hygiëne bescherming verwerkt in vaste stoffen, coatings en vezels. Deze bescherming zorgt voor een verhoogde veiligheid van de producten, aangezien de groei van schadelijk micro-organismen zoals bacteriën, schimmels en meeldauw wordt voorkomen.Microban technologie, in combinatie met normale schoonmaak procedures, draagt bij een verbetering van de hygiënische normen en biedt extra bescherming, waar het wordt gebruikt. Colop gebruikt Microban derde generatie zilver, verwerkt in een matrix, geoptimaliseerd om van de antibacteriële werkzaamheid gebruik te maken. 3G Silver biedt actieve en langdurige bescherming tegen bacteriën en andere micro-organismen, zoals Listeria, E. coli, Salmonella en S.aureus en MRSA. Eeuwenlang is zilver bekend om zijn antibacteriële eigenschappen.
Wij hebben ze in ons assortiment: 

Omdat de Microban bescherming tijdens de productie in de stempel wordt geïntegreerd, is afwassen of afdragen niet mogelijk. Microban beschermt het product tijdens de hele levensduur van het product.

bekijk bijvoorbeeld de meest verkochte, De colop Microban 40Microban 40 stempels

Zeer geschikt voor  ziekenhuizen, scholen, overheidsinstanties, banken, kantoren, toerisme en voor alle werkplekken waar verschillende mensen met dezelfde stempels werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.